Mycket nu….

Jag har suttit länge vid frukostbordet idag. Och det är Fitterbittans fel! Hon har en så rolig tävling på sin blogg, så jag fastnade så klart där. 4 bidrag har jag lämnat!! Gå in och kolla ska ni få se, man fastnar!

Nu ska jag fixa naglarna, har jag tänkt. Men jag kan inte bestämma mig…. Ska jag ha flera olika färger, eller ska jag bara ha samma lack på alla? Oj, oj, oj, alla dessa beslut!

image

Det starkaste, lite röda lacket, har jag i alla fall bestämt att jag ska ha på tånaglarna. Där vill jag ha samma färg på alla, så mycket vet jag. Men ska jag ha den även på fingrarna? Eller ska jag ha de två rosa, varannan, på fingrarna? Eller alla 3 färgerna?

Igår höll jag och Anna-Lotta på och messade fram och tillbaka 180 gånger! Vi hade pratat i telefonen och bestämt att vi skulle ses idag, så vi skulle liksom bara finslipa detaljerna… Ska vi gå på bio? Vilken film ska vi se? Vilken biograf? Hur dags? Ska vi äta före filmen? Eller efter? Phu! Vi lyckades till slut bestämma oss!! Men det tog ett tag. He he!!

Nu ska jag ta tag i måleriet av naglar! Jag visar sen hur det blev!

4 reaktioner på ”Mycket nu….

  1. Jamen visst är det en rolig tävling. Jag skulle kunna lägga in några bidrag till, men jag försöker låta bli.
    Jag kan tänka mig att det är en rolig tävling i andra sammanhang också och för olika åldrar, är man bara läskunnig så kan man vara med och har man bara en ordentlig bokhylla hemma så kan man ha det som tävling någon regnig dag när man väntar på middagen (eller annat).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s