En heldag

Första dagen utan stödstrumpor!

image

Då kändes det kul att klä upp sig lite när det nu inte var badväder. Gunvor och jag bestämde att åka och hälsa på mina föräldrar. Gunvor och pappsen bodde i samma område och gick i samma skola. Mamma och Gunvor gick i samma klass.
Hur som helst så fikade vi och babblade en massa. Pappsen rotade fram gamla klassfoton som vi tittade på. Men 4 års åldersskillnad när man var i skolåldern är ganska mycket så Gunvor kände inte igen så många.

När vi skulle åka därifrån så kom vi på att vi inte bara ville åka hem. Så vi körde till pendelstationen hemma hos Gunvor  och tog pendeln in till stan. Och så tog vi oss från Slussen och gick längs med vattnet. Strax innan vi kom till Fotografiska så köpte vi varsin korv och satt på en bänk och tittade ut över vattnet. Så vackert!! Solen sken vid det laget och det var så skönt!

image

Sen gick vi in på Fotografiska.

image

Så mycket fina bilder! Bl.a. en utställning med bilder av Greta Garbo. Så häftigt! Och så en utställning med bilder av Bryan Adams. Han har fotat en massa kändisar.

image

När vi knatat runt och sett alla bilder så satte vi oss på caféet och fikade och tittade ut över vattnet.

image

Det kom en båt som såg ut som en buss!

När vi kom ut så fanns det gratis cykeltaxi till Slussen.

image

Kul grej! !
Nu är jag helt slut! Sitter i soffan och kollar på Morden i Midsummer.

8 reaktioner på ”En heldag

 1. Tack kära gulliga Sanna för en kanondag. Alltid så mysigt att träffa de dina. Och vilken dag vi fick i vackra Stockholm. Kramar ps tack för hjälpen, du vet. ds. Hemst att läsa och Turkiets flygplats. Vilken tur att vi inte hade några nära där igår. Ha en skön dag idag med blå himmel. KRAM igen

  Gilla

 2. Vet du, det ÄR en buss. Den åker på land, sen åker den ner på stranden vid Villa Källhagen (kanske på andra ställen också??) och rakt ut i vattnet 😉
  Jag satt där och såg det hihihihi..Går visst att köpa biljett och åka med.;)

  Gilla

 3. Din dag var bättre än min. Upp I ottan, till jobbet och hämta biljetter, rusa till tåget, från tåg till säkerhetskontroll, till gate, kunde gå från planet till hyrbil för att köra I 2 timmar (I Tyskland) och komma fram till hotellet 20,00……. Var så trött att jag inte ens orkade köpa glass trots att det var ca 8 m från hotellet…..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s