Det undermedvetna

Ikväll kommer 2 kompisar hit och vi ska äta middag ihop. Så igår köpte jag en flaska bubbel och en flaska rosé. Tänkte att det är ju trevligt att bjuda på. Och det är väl vad jag får göra… Bjuda på det, alltså. I morse när jag bara nästan är vaken så liksom hör jag läkarens ord när han skrev ut mig från sjukhuset: -Och så ingen alkohol! Det är inget jag tänkt på direkt då jag så sällan dricker ändå. Men nu påminde mitt undermedvetna om det, när jag faktiskt hade planerat att dricka lite. Ja, ja, det är inte hela världen!

WordPress app har uppdaterats, så nu när jag skriver i bloggen från mobilen så kan jag inte välja etikett längre. Jätte irriterande! Det är ju oftast från mobilen jag bloggar! Och det är ju inte så länge sen jag listade ut hur jag skulle få etiketterna synliga för er läsare så att ni kan klicka på en för att läsa allt jag skrivit om det ämnet. Får väl klura lite till och se om jag kan hitta den funktionen, för de bör ju inte ha tagit bort den. Men jag tycker jag har testat allt….

8 reaktioner på ”Det undermedvetna

      1. Japp! Om du slutade för mer än en vecka sedan så kan du lugnt bubbla! 💙🍷

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s