Telia

Jag har bytt från Comhem till Telia för några år sedan. Har varit supernöjd! Tills nu….

Jag har ju köpt en till TV till sovrummet. Men det går f*n inte att få till så att det går att titta på den!!! För Telia kan inte fixa det! Jag har köpt en Chromecast för 390 kr. Nettis sätter igång,  men det visar sig att wifi är för svajigt. Ringer Telia, väntar 20 min och får sen prata med en kille som kan mindre än Nettis. Men tillsammans kommer de fram till att jag behöver en starkare router. Går upp till centrum och köper en för 500 kronor. I affären säger de att Telia antagligen behöver fixa en brygga. Eeeh. . Jaha!

Hem, kopplar in nya routern men Nix,  funkar icke! Det kopplar ner. Ringer Telia igen, väntar och sen får vi prata med en kille. Som säger att de båda routrarna tar ut varandra, så han ska koppla bort wifi från Telia-routern. Ber mig vänta så ska han fixa det. Väntar.  Väntar. Samtalet kopplas bort. Ringer från fasta luren (ifall han ringer tillbaka. Det gör han inte…) och hamnar i ny kö i 20 minuter.  Får sen prata med ytterligare en annan kille, som säger att nej man ska inte ta bort wifi från deras router men han ska fixa en annan inställning och starta om allt så vänta ca 20 min så ska det funka så bra sen!

Jag kan tala om att det inte gör det! Funkar alltså. Inte alls. Och nu är jag så j*vla arg!!! Ska det vara så svårt att kunna koppla på en TV till??

Nu har vi lagt tillbaka de 2 nya prylarna för 900 kronor i sina kartonger, och jag ska lämna tillbaka dem. Kan Telia inte se till att jag kan se på min andra TV-apparat så kommer jag byta leverantör! Det här är ju löjligt!

12 reaktioner på ”Telia

 1. Felia, f´låt, Telia har jag försökt övertyga i drygt två år att bredbandet ingår i min hyra. Att det är tecknat av bostadsrättsföreningen. De säger ”JA” och lovar att det inte ska komma fler räkningar…men det gör det. Lätt beroende är man ju idag av att kunna komma åt internet…Så jag har betalat och så ringt igen, igen…Om och när jag flyttar ska jag inte ha Telia!!!

  Gilla

  1. Men vad fräckt!! Det är ju bara så jobbigt att byta, men det är nog vad jag ska göra oxå. För det är ju rent löjligt att man inte ska kunna titta på 2 apparater!

   Gilla

  1. Tack! Men jag börjar känna att det är helt knäppt att behöva köpa en hel massa andra pryttlar för att jag ska kunna se på TV. Andra leverantörer har inte så här krångligt.

   Gilla

 2. Det är privatpersoner som frågar och svarar därinne och inte Telias support 🙂

  Så du får nog bättre svar på ditt problem av de ön vad du fick av Telias support 🙂

  Har ifs själv Telia och haft i många år, men så har jag haft tur för mina abonnemang har inte krånglat så sluppit deras support 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s