Storpudding och jag 

Jag frågade var Storpudding ville sova,hos mig eller i eget rum. Och hon ville gärna ligga i eget rum. Så jag bäddade i gästrummet! Sen drack vi te och kollade på Spårlöst tillsammans. Så mysigt!! Efter det ville hon lägga sig och kolla på film i sin mobil, så hon tog på pyjamasen och la sig och hade det mysigt. Jag gjorde mig iordning och la mig och läste, jag med. Efter en stund kom en liten tjej tassande och frågade om hon fick sova hos mig i stället. Så klart hon fick! Hon fick bra plats! Jag fick…. plats. Men det var mysigt! Och trötta var vi visst för vi sov länge i morse. Efter frukosten frågade jag vad hon ville göra, kanske åka till stranden eller gå till lekparken? Nej, hon ville gärna gå till centrum. Okej, så vi gick till centrum! Först in på Body Shop där hon fick köpa lite olika Body butter och duschcremer. Sen åt vi lunch.

Sen knatade vi runt ett tag till i centrum innan hon fick en glass.

Sen gick vi hem med det vi shoppat och gick till lekparken.

Allra högst upp vågade hon sig!! När vi varit i 2 olika parker så tröttnade hon. Inte så kul att leka själv, så klart. Så då ringde vi och kollade om Svågern och Lillpudding var hemma, och de var de så då körde jag hem henne.

Vi har haft så mysigt!! Jag hoppas hon kommer tillbaka snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s