Omtänksamma M

M är allt en riktig vän!  Mån om mig och att jag ska ha det bra! Vill inte att jag ska missa nåt. Så därför hade hon satt väckarklockan på ringning. Jag vaknar av ett okänt ljud, far upp som en tok och trycker frenetiskt på varenda knapp på den, för mig, okända klockan. Och det finns många! Knappar alltså. Samtidigt snor Sylvester runt och mjauar och stryker sig runt mig och tror att nu ska vi gå upp, nu blir det frukost. Det gjorde vi inte, och det blev det inte. När jag äntligen fick tyst på eländet somnades det om!

Nu har vi däremot ätit frukost tillsammans. 

Go katten!

På den här balkongen är det inte sol så här dags, men jag har ändå satt mig här med min lattekaffe. Fast det är inte särskilt varmt. .. Men i solen lär det nog vara skönt! Ska göra mig iordning om ett tag och ge mig ut. Ha en bra dag, fina ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s