Phu

Idag när vi vaknade var det grått och blåsigt. Så vi tog på oss långbyxor. Jag hade tunna sommabyxor, men Pojken hade bara mjukisbyxor,  dessutom ville han ha sina nya gympadojjor så han tog även på sig strumpor. 

Sen åkte vi iväg till Systeryster med familj. När vi kom dit var det strålande sol och hett… Tur att barnen helst satt inne! Själv tog jag av mig brallorna och gick på tomten i trosor och linne. 

Lillpudding hade en ond tå som han åkte till doktorn med så jag och Pojken körde Storpudding till Wira där hon skulle spela sista föreställningen ikväll. Vi tog en glass där och kollade lite i smedjorna. Sen åkte vi hemåt och han åt en pizza och jag en sallad innan jag lämnade tillbaka honom till hans mamma. 

Sen åkte jag till Centralen och plockade upp Nettis som kom med ett tåg efter att hon varit och kollat på Falsterbo horse show.nu är jag hemma hos Sylvester igen och ska sitta i soffan ett tag o glo lite på TV.

2 reaktioner på ”Phu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s