Tid

Det är konstigt med tiden. Det känns både som alldeles nyss som jag opererade magen, och som att det var länge sedan. De här veckorna har gått så himla fort! Idag är det dags att gå och jobba igen, sjukskrivningen är slut. Som tur är börjar jag sent idag, så jag har fått sovmorgon! Men imorgon börjar allvaret på riktigt, då börjar jag 7.45. Gäsp!

Jag ligger kvar i sängen  och Sylvester kliver runt på mig och stryker sig mot mig och telefonen. Inte helt lätt att skriva då, men man får ta gospaus. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s