Hunnit massor

Slutade 14.30 idag och åkte och köpte lite grejer på Rusta, Ö&B och Jula. På Rusta hittade jag en bikini för 69 kronor! Den satt perfekt! Galet bra pris!

Sen var jag hem och hämtade passerkortet! Imorgon behöver jag inte vänta på att repan ska öppna, jag kan gå in utan hjälp! Och sen köpte jag mjölk och åkte hem till Sylvester  och åt middag. Sen knatade jag tvärs över gatan och fick massage. Åååå, så himla skönt!!och nu sitter jag i soffan med en kaffelatte och slökollar på TV. En så skön eftermiddag och kväll! 

2 reaktioner på ”Hunnit massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s