När man inte tänker på alla detaljer 

Idag tog jag bilen till jobbet, och då passade jag på att ta med en del saker som jag kan lämna av hemma efter jobbet. Och åkte samma tid som jag brukar när jag åker tunnelbana.  Det var väldigt lite trafik så det gick snabbt att ta sig genom stan, så jag insåg att jag kommer bli tidig.  Men då kan jag ta en fika och sortera en del mail. Men jag har ju inget passerkort….. Så 45 minuter innan repan öppnar sitter jag och väntar. Utan fika eller tillgång till min dator. Ja man god morgon då!

4 reaktioner på ”När man inte tänker på alla detaljer 

  1. Retligt när man glömmer det, några av mina arbetsplatser behöver jag mitt kort för att komma in på jobbet sen även till omklädningsrum, kontor, medicinskåp och en del andra rum. Så jag kan inte göra mycket om jag glömmer mitt kort ibland, plus att det även funkar som id-handling och en del vårdtagare frågar efter det ibland innan de riktigt vågar släppa in mig.

    Så jag brukar ha en liten mindre väska jag lägger de saker jag måste ha till jobbet, istället för att ha de löst i den större väskan jag alltid har med mig

    Gilla

    1. Jag brukar tvärtom ha en större väska annars som boken oxå får plats i, till och från jobbet. Men nu lämnade jag den hemma när jag tillfälligt flyttade till M och L för att passa katten. Och där i låg ju kortet…

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s