Skäggiga damen

Jag har letat efter nånstans där de trådar ansiktet men det ställe jag hittade svarar inte i telefonen, ringer inte tillbaka och svarar inte heller på mail. Igår bara chansade jag och gick in i salongen vid tunnelbanan hos M och L. Jo, då de gör det! ! Och de hade tid nu idag! 

Jag frågade hur mycket det kostar för hela ansiktet, Och höll andan lite. 199 kronor, svarat hon. Det är ju ett JÄTTEbra  pris!! Jag var tvungen att fråga igen när jag bokat, tänkte att jag måste hört fel.

Många trådar hu ögonbrynen, men jag är ju luden i hela ansiktet. .. Jag har gjort det förut, och under näsan gör ont. Men när jag gör det själv ned silkepilen är det svårt att komma åt ordentligt där. Så det är lätt värt pengarna att göra det på salong. Och nu när jag hittade en som både är billig och nära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s