Lena händer 

Nu är det tvättat och det som är torrt och ska med ligger i väskan.                                  Nu är det mig jag fixar. Började med att ta bort hår på benen. Det tar en evig tid! Blä! Och så har jag tagit bort nagellacket på både fingrar och tår. Och så har jag fixat händerna. Man smörjer in dem med fet kräm och låter det gå en liten stund så den hinner gå in lite i huden. Sen tar man, på torra händer, skrubbkräm och gnuggar händerna med ordentligt. Skölj av skrubben, torka händerna och smörj väl med en fuktkräm. Trolleri! Man har mjuka och lena händer! 

Nu ska fötterna fixas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s