Palma 

Igår låg vi kvar vid poolen hemma på dagen och så åkte vi in till Palma på eftermiddagen. Vi satte oss på en servering och barnen åt glass och vi kollade på folk som gick förbi. Nära katedralen är det mycket som händer. Palma är en så härlig stad!

Barnen hittade en Disney-affär och Lillpudding bröt ihop när han blev upplyst om att hans ”svengelska” pengar som han fått av mormor  redan var slut. Lilla!! När vi knatat runt i alla fina gränder och tittat i en massa affärer så satte vi oss på ett torg och åt tapas på en restaurang innan vi åkte hem igen. 

Nu har vi snart avslutat frukosten och ska åka till Cala Mondrago och bada. 🙂

2 reaktioner på ”Palma 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s