F’låt 

Det är liksom inte lika kul att blogga när jag inte kan lägga upp bilder.

Vi har det i alla fall väldigt bra! Igår var vi in till Palma igen. En så himla fin stad! Jag skulle vilja flytta dit! Vi åt på ett litet torg och det var så himla mysigt att sitta där och äta och dricka gott och titta på folk!

Idag åkte vi till Porto Cristo och badade på stranden där. Ganska gullig strand,  men inte lika klart vatten och dessutom olja i vattnet… Hamnen var på samma ställe, och stora båtar åkte ut och in med turister. Synd! Så vi åkte hem och la oss vid poolen efter lunch. Och så lagade grabbarna goda revbensspjäll till middag. Så himla goda! Sen har vi spelat yatzy 2 gånger. Och jag lyckades få yatzy för 2:a gången den här semestern! !

6 reaktioner på ”F’låt 

  1. Mysigt!!
    Och gillar du Mallorca o träning så
    får se till att åka med Amelia eller nån sån tidning 😜

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s