Mulen start på dagen

När jag, först av alla idag med, slog upp ögonen så var det helt igenmulet. Varmt ändå, så klart, så vi fixade frukost och satt ute och åt. Sedan klämde vi in oss allihop i bilen och åkte till Es Trenc. Väl där så sprack det upp! Blåsigt och vågigt men alldeles underbart. När vi åt lunch var det mulet igen men sen sprack det upp igen! Ganska så perfekt!

Sista kvällen här. Ska på ett sätt bli skönt att komma hem, sova i sin egen säng och inte bo i kollektiv. Men ändå vemodigt. Vi har verkligen haft det så bra! Mallorca är en fantastisk ö, vi har haft trevligt och kul ihop, ätit gott både hemma som killarna lagat och ute. Och vi har spelat yatzy på kvällarna. Kunde inte haft det bättre!

2 reaktioner på ”Mulen start på dagen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s