Tiden flyger

Jösses vad fort den här sommaren gått!! Det är redan augusti, och jag tycker sommaren just börjat. Allt man vill hinna göra när det är sommar…. Har inte hunnit ens hälften! Nu är det ju ett tag kvar, men ändå.

Jag köpte en bikini på Åhléns innan jag åkte. På rea visserligen, men det ska väl inte betyda att det är skitkvalitė?

Den har blivit så blekt! Efter bara 1 vecka såg den ut som om jag haft den i hur många år som helst. Jag hittar inte kvittot, men jag ska i alla fall prova att reklamera den. Synd, för den sitter bra och var fin till att börja med.

2 reaktioner på ”Tiden flyger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s