Sömn

Hela semestern så vaknade jag av mig själv vid 7.30-8. Imorse när klockradion skrällde igång 5.45 trodde jag, på riktigt, att det var mitt i natten! Att 2 timmar kan göra en sån skillnad. Fast mest förvånad är jag ändå över att jag vaknade av mig själv så pass tidigt på semestern! 

Idag har jag på mig nya klänningen som jag hittade på rea på Zara i Palma.

Älskar färgen! Men jag måste ta fram symaskinen. Några sömmar har släppt. 😈

Tittar på de här bilderna och längtar redan tillbaka.

2 reaktioner på ”Sömn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s