Jag har en hyresgäst

Som inte betalar hyra, dock! Igår när Pojken lagt sig så ser jag nåt stort mörkt bredvid TV:n. Jag hade inga lampor så jag såg inte vad det var, och blev orolig att det smitit in en nattfjäril. När jag närmar mig med en toffel i högsta hugg som vapen så ser jag att det är en spindel. Av rasen Belgian blue, typ!! Och just som jag ska klappa till den så ramlar den ner bakom TV-bänken. Så nu har jag en anabolspindel nånstans i lägenheten. 

16 reaktioner på ”Jag har en hyresgäst

   1. Haha vad roligt..eller inte alls… Men jag trodde att jag var ganska ensam om att ha lite fobi för just nattfjärilar…så galet obehagliga.
    Jag tror spindeln har hittat ut igen, så oroa dig inte för den 🙂

    Gilla

   2. Allt med fler än 4 ben ska betraktas på behörigt avstånd. Helst på tv om de nu måste beskådas. Totalt ofarliga. (Fast det sa jag inte när de visade spindlar på tv-n och jag råkade sitta I fönstret när de började. Det gjorde jag inte någon sekund senare. Då låg jag på marken utanför huset…. )

    Gilla

 1. Usch, jag hade fått panik om jag hade sett den

  Ifs får jag smått panik över alla insekter som kommer in på sommaren på kvällen/natten om man har tänt

  Men spindlar e fan värst

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s