Spindlar o andra kryp

När jag var liten och skulle gå och lägga mig så lyfte jag alltid på kuddarna och tittade under täcket innan jag kröp ner. Mamma frågade en gång varför och jag sa att jag ville se så det inte var nåt kryp i sängen. Sen växte jag ifrån den vanan.

Nu har jag återupptagit den! Jag vill INTE dela säng med muskelspindeln från helgen! 

2 reaktioner på ”Spindlar o andra kryp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s