Ruttet

I vårt kylskåp på jobbet har det dels varit knökfullt och dessutom luktat värre och värre. Idag höll jag på att kräkas av stanken när jag skulle ställa in mina mellanmål. Gick till Chiefen och frågade vem som ansvar för rengöring av kylen. Hon hade bara sett vår VD göra det då och då, men ingen av oss kände direkt för att mejla honom och säga att han måste ta tag i det. Så jag sa att jag kunde göra det om det var okej att slippa mina vanliga arbetsuppgifter. Och det tyckte hon absolut att det var. Så med risk för att få nån hemsk bakterie eller bli anfallen av mat som krälade så kastade jag mig huvudstupa in i kylen fylld med gammal mat!

Hittade en del med bäst före datum 2015! Matlådor utan datum som när jag öppnade dem stank ruttet! Så mycket äckligt! Plockade ur allt, slängde nog hälften och torkade ur hela kylen. Tog 1 timme, men det var det värt. Nu riskerar man inte att bli sjuk av att ställa sin mat där.

7 reaktioner på ”Ruttet

 1. Lite märkligt att ingen reagerat tidigare. Känns som att just kylskåpet är något man hjälps åt att hålla rent i. Det ska ju inte behövas någon ansvarig (om det inte är ett gigantiskt stort företag som delar på köket). Bara att göra.

  Gilla

 2. Hmm hur många är Ni om kylskåpet egentligen?? Vi har förvisso 3 kylskåp på jobbet men vi är totalt 250 pers som delar på det…… Inget som står längre än några dagar….

  Gilla

 3. Vi har tvångstömning varje fredag även om det oftast sker måndag morgon. De som börjar på morgon skiftet slänger allt som finns kvar när de ställer in sin mat i ”sitt” kylskåp….

  Gilla

   1. Gäller att ha koll på sin hylla med andra ord 😉 Ser man samma låda stående på samma plats I över en vecka så slänger man den 😉 Så vi hjälps alla åt. Städerskan gör det en gång I månaden I samband med städning.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s