Alla dessa val…

…så många möjligheter! Jag ska ju ha 2 och en halv vecka semester till. Och plötsligt känns möjligheterna oändliga! Ska jag vara på M’s och L’s land? Ska jag ta in på nåt mysigt pensionat nån natt? Om vädret ska leka höst, ska jag ta en sista minuten? Eller åka till Köpenhamn? Eller hälsa på Nettis föräldrar på Gotland? Ni hör ju, jag blir alldeles matt av beslutsångest!

Ett helt annat ämne: jag ska åka hem och kladda i en toning i frisyren. Jag håller ju på att låta min naturliga hårfärg växa ut. Då började jag fundera. Hur naturligt är det med grått hår? Har det inte, så att säga, blivit fel i leveransen när pigmentet inte räckte längre än till 20-års åldern? 

6 reaktioner på ”Alla dessa val…

  1. Höst är ju mysigt – men jag vet ju hur mycket du älskar sol så kanske det vore smart så du klarar av höst och vinter 😉
    Hoppas du får en riktigt fin semester oavsett vad du än beslutar dig för!

    Gilla

  2. Jag röstar på en vecka sol o värme nånstans.
    Och sen dela på de där landen resten av tiden..typ 😝

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s