Man kan jobba med blå/grönt hår 

Men det är kanske tur att jag bara pratar i telefon med våra kunder! 😉

Jag planerar att gå till en salong och ta bort mustaschen och skäggstråna på hakan permanent i höst. Då ska man inte ha ryckt dem på ett tag, men man ska ha rakat. Så nu står jag var och varannan dag och rakar mig i ansiktet. Rätt märklig känsla, får jag säga! Så nu har jag stubb. En inte heller särskilt härlig känsla. ..

Igår träffade jag grannarna som bor på samma våning som jag, så vi stod på gården och babblade ett tag. De visste att alla barnen klarat sig i branden, i alla fall! Mamman hade visst inte varit hemma, trodde de, och hunden visste de inte. Men den kanske mamman hade med sig. Så ingen verkar ha kommit till fysisk skada åtminstone! Skönt!

Vi kom oxå in på de som kör in på gården och jag passade på att be om ursäkt för när jag rusat ut i morgonrock och skällt på en som stod på tomgång sent en kväll. Visade sig ju vara en kompis till deras son, som var där för första gången. .. De bara skrattade och sa att de förklarat för killen att det var en annan granne som vi hade problem med. Så de tyckte bara det var bra att jag sagt till. Phu!

2 reaktioner på ”Man kan jobba med blå/grönt hår 

  1. Skönt att barnen hade klarat sig.

    Ibland kan man oroa sig i onödan… Och även yngre brukar tycka det är ok med tillsägelse. Iaf om de har en chans att uppföra sig så de slipper fler eller inte är orättvisa.

    Glöm inte begära lönelyft för att du får kollegorna att skratta på jobbet 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s