Oj då….

Jag var ju spräcklig i håret nu när jag slutat bleka det. Så min tanke var att tona det grått så utväxten inte skulle vara så tydlig. Bland det första man lärde sig på lekis var att blandar man svart och vitt så blir det grått. Eller hur?? Det vet väl alla?

Jag guckade ihop det och blandade noga.

Såg himla mörkt ut, och lite lila. Men det här är bara en inpackning med pigment så det ser nog bara ut som för mörkt. Och en touch av lila är ju okej! Så jag smaskade i det i håret!

Lät det bara sitta i en liiiten stund för säkerhets skull innan jag sköljde ur det. Sen blåste jag det torrt för jag ville se resultatet!

Man kan väl säga att det inte blev riktigt som jag tänkt… eller trott…. eller ville..

Vad sägs om blå-grönt hår??

På bild syns inte den rätta färgen, hur många foton jag än tar. Har försökt i solljus, under en lampa och på alla möjliga ställen.

Nu på morgonen så tog jag en bild när det fortfarande är blött.

Här ser man den gröna tonen. Fast så mörkt är det ju inte när det torkat.

Ja, vad sägs om tant Raffa, 52, med grönt hår?? Jag kommer i alla fall ha väldigt rent hår ett tag, för jag kommer tvätta det massor! När jag hade i den bruna så tvättades den ur rätt snabbt, så förhoppningsvis gör den här oxå det.

När jag skulle lägga mig igår så satte jag på mig mina läsglasögon som jag har vid sängen. Det blev helt suddigt och jag blev förvånad att de var så kladdiga. Tog av dem och gnuggade med lakanet för att få dem rena. På med dem igen, men det var fortfarande helt suddigt. Va fasiken då?? Då kommer jag på att jag ju inte tagit ur linserna…. Gick bra för mig igår!

12 reaktioner på ”Oj då….

 1. Nåja, så farligt var det väl ändå inte? (Färgen på håret.) Vet en som fick det grönt som morotsblast. Det kallar jag grönt…..

  Håller dock tummarna för att denna dag blir bättre

  Gilla

  1. Mina kollegor är alla på väldigt bra humör idag, kan jag konstatera. Väldigt mycket skratt och fniss på kontoret idag. ”Spännande ” kallade nån min hårfärg. 😁

   Gilla

 2. Men alltså.. helt på riktigt – Jag tycker faktiskt att det ser jättefint ut! Jag gillar färgen! Tycker den ser typ mörkgrå ut. Hade gärna haft den själv faktiskt.. Dock vågar jag knappt färga håret efter Gbp´n eftersom typ allt hår har ramlat av .. men framöver så! 😀
  Trevlig helg på dig!

  Gilla

  1. Mitt hår är oxå rätt tunt. .. Men jag har alltid tappat mycket. Men faktiskt så skiftar färgen beroende på vilket ljus jag står i…. 😨
   Men tack! 1 som tycker det är fint då!! 😊

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s