Det avgjorde saken

Har ju funderat på vad jag ska göra på semestern. Och nån mer resa blir det inte, det blir för dyrt. Och om det ska va så här kallt har jag tänkt att kanske inte va så mycket på landet. Tills i morse kl. 07.00 när alla 100 jobbarmaskiner brakade igång ute på gården! Då bestämde jag mig på stört att åka till landet, oavsett väder! Det är ju alldeles tyst där, det ända som hörs är vinden i träden. Inte ens några grannar som låter. Nån gång råmar korna på andra sidan kanalen, det är allt. Det kan jag  orka höra! M och L jobbar så jag får ha stugan för mig själv, men kanske M kommer med ut över helgen. Det vore mysigt!

Idag börjar jag jobba kl 14, så nu ska jag dra på mig träningskläderna och gå till Curves. Kan ju inte påstå att jag legat i hårdträning sen jag fått börja träna igen, men jag ska i alla fall gå idag. Bättre än inget!

Hoppas ni får en bra måndag!

6 reaktioner på ”Det avgjorde saken

  1. Annars kan du gå till jobbet och ha det passet avklarat sen 😉

    Dock har jag ännu inte kommit iväg till gymet. Verkar dock som yoga kan bli höstens aktivitet…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s