Verkar funka

Jag har köpt antiperspirantcreme för ansiktet. Har alltid sagt att jag behöver det, men inte trott att det finns. Men så hittade en vän till Husfruen det på nätet! Och vi beställde,  och idag för första gången så smetade jag in det i ansiktet. Tänkte att det var lika bra att utsätta det för det ultimata provet direkt. Det brukar ju rinna i ansiktet på mig när jag tränar. Men idag blev jag bara lite fuktig på överläppen och i hårfästet! Otroligt!

Nu kanske den här inte är något man bör använda varje dag. Jag misstänker att porerna blir igentäppta. Men ibland! Om man ska va fin en varm dag eller kväll. Om man ska dansa! Då kan det kännas bra att inte vara värsta svettproppen och vara plaskblöt i just ansiktet. Man kan ju lugnt säga att det syns så väl när man svettas just i ansiktet.

5 reaktioner på ”Verkar funka

    1. Jag är! Inte till mig själv men jag har en släkting som lider svårt av det där. Men hon är känslig i hyn emellanåt och tål t ex inte vilken deodorant som helst. Hur funkar det där då? Vad är det för kemi i den?

      Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s