Tidig höst 

När hösten kom i början av augusti så trodde/hoppades/ville jag att det var tillfälligt. Men nu tvivlar jag. … Trots klarblå himmel och sol så blåser det halv storm. Och inte 17 är det ljumma sommarvindar! Det är snorkallt! Var lämnar man ett klagomål??? Folk (som är klokare än jag. …) har höstjackor på sig, och sjalar. Jag har visserligen långbyxor, jeans, och en t-tröja med en kofta över,  men en jacka mot vinden hade inte varit fel.  Men jag vill inte! Inte än! Jag vill ha mer sommar. Och sen vill jag ha indiansommar, innan det blir en mild höst. Okej?

10 reaktioner på ”Tidig höst 

  1. Skaffa dig en sån där tunn seglar jacka som man har när man seglar på sommaren. De är vindtäta och helt ok att använda även sommartid 😉

    Gilla

  2. Så här mitt i landet har jag kunnat sitta ute på altanen i stugan och druckit kaffe i em! Solen sken så varmt och skönt på mina bara armar! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s