Semester!

Ändrade planer idag. Egentligen skulle jag träffat Husfruen, men hon fick förhinder. Så jag har haft sovmorgon, efter att jag fick byta sovrum strax efter 7 när jobbarmaskinerna brakade igång. Jösses vad de låter!

Inte är det direkt sol- och badväder ute…. Helt grått och 14 grader. Jag måste snart stänga badrumsfönstret som stått öppet i ett par månader nu. Det blåser iskallt när jag sitter på toa!

Igår när jag kom hem från jobbet så knatade jag in på thaisalongen och frågade om de hade tid att massera mig. Och det hade de!! Jag var rätt mör i kroppen efter träningen. Så jag la mig på madrassen på golvet med huvudet på en mjuk kudde med en handduk på som doftade tvättmedel och bara njöt! Det ända som kanske kunde varit bättre var väl musiken. Thailändsk populärmusik… Njae, inte direkt avkopplande.  Men 1 timme går alldeles för fort! Nån gång ska jag banne mig lyxa till det och ta 2 timmar!

Sen gick jag hem och rev ur sängkläderna och la dem i tvättmaskinen innan jag la mig själv i soffan och slötittade på TV. Sista allsången för i år. Jag tycker Sanna gjort det bra, de program jag sett!

Efter att jag kollat på Sisterwives så bäddade jag sängen med de rena lakanen och la mig och läste. Älskar när man inte behöver kolla på klockan för att man måste somna för att man ska upp nästa morgon. Läste tills jag blev trött och då släckte jag. Klockan var strax efter 2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s