Vänskap

Wilbur och jag hade ju planerat att åka ut på Fjäderholmarna igår, men tyckte det verkade vara en dålig idé när det regnade och blåste kallt. Så vi bestämde att ses på Haymarkets restaurang för att där fixa en plan B. Där blev vi kvar hur länge som helst! Vi åt, babblade, beställde in fika, babblade, babblade lite till och efter ett bra tag så började vi fundera på om vi skulle hitta på nåt att göra, kanske. Vi bestämde att vi ville gå på bio, och började kolla vad vi ville se. Hittade The Dressmaker, och den skulle börja om 10 minuter. Kastade på oss ytterkläderna och gick i rask takt till biografen.

Filmen var jättebra!! Många skratt, men den var också sorglig och tänkvärd! Den väckte många känslor. När den var slut så tyckte vi att det var dags för middag, så vi knatade vidare till stället där jag varit med Kussesin och sen med Katta. Där de alltid varit så trevliga, och man fått beställa barnportion utan tjafs. Det berättade jag för Wilbur så hon tyckte också att vi skulle gå dit. Kan säga att det inte var samma trevliga personal den här gången. Efter mycket om och men fick vi vad vi ville ha, och det smakade väl bra, men jag går nog inte dit mer ändå. Hur som helst, vi drack varsitt glas vin och babblade ännu mer och satt kvar länge, länge och hade trevligt.

Wilbur och jag har känt varandra sen vi gick i 6:e klass, och jag är så himla glad att ha henne som min vän! En finare, varmare och omtänksammare vän kan man inte ha! Hon är helt enkelt bra! Min Wilbur!!

Idag ska jag träffa Kussesin utanför IKEA. Hon ska köpa lite grejer till sin stuga som hon fick tillträde till igår. Sen ska vi åka ut till den så jag får se hur hon har det där! Ska bli så spännande! Jag hoppas det inte är ett släktdrag att köpa stugor, som man sen inte trivs i, bara…..

4 reaktioner på ”Vänskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s