Värmebölja

Idag är det riktigt hett! Och inte ett moln på himmelen. 

Jag har attackerats av en skalbagge som satte sig på min tå och typ bet mig eller nåt. Det gjorde ont! Sen så hade jag plötsligt en spindeltråd från ansiktet och ner till benet. På stigen ner till bryggan ringlade en orm framför fötterna på mig när jag skulle hoppa i plurret. Jag tror det var en snok. Jag vill att det var en snok. Och nyss hoppade en bamsing till gräshoppa upp på mitt ben! 

Jag föredrar ponnysar i trädgården. ..

4 reaktioner på ”Värmebölja

  1. Tror jag också föredrar hästar framför de där djuren… Själv stod jag och småpratade lite med en kanin nyss. Dem kan man också stå ut med 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s