Hunnit massor

Klockan är bara strax efter 14,och jag har packat upp, ställt undan lite grejer, tvättat 2 maskiner, varit ner i källaren med resväskan och varit till grovsoprummet med den gamla stekpannan, tavlan som jag tog ner från vardagsrummet när jag köpte en ny och tidningar och kartonger. Och varit en sväng i centrum och ätit lunch och handlat. Jösses vad jag hunnit med! 

Nu sitter jag och läser söndagstidningarna och dricker en lattekaffe och sen ska jag betala räkningar. Och så ska jag skrubba kroppen.

I stort sett hela jag är torr och fnasig! Småfjällar på både armar och ben.

3 reaktioner på ”Hunnit massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s