På min gata i stan

När Pontus och jag kom tillbaka till stugan så satte jag på mig bikinin och satt en stund i solen. Det blåste fortfarande halv (eller det var nog hel…) storm, men i solen var det varmt. Småtjejerna låg på en filt i skuggan och Pontus la sig bredvid. Så mysigt! Sen gick jag in och packade ihop mina pinaler, innan jag tog en av bäbbarna och vyssjade henne till sömns. Hon somnade så gott i min famn, så jag satte mig och lät henne ligga kvar och så läste jag en tidning medan hon snusade i mitt knä. Så mysigt! Under tiden så grillade M och L och när maten var klar så åt vi gott kött, grillad potatis och sallad. Mmmm! Jättegott!

Sen lassade jag in min packning i bilen och kramade om alla och körde hemåt. Var hemma vid 22, och bara lassade in väska och en miljon kassar. Och just nu kom jag på att jag ändå glömde hela kassen med regnkläder i hallen…. Hoppas M och L får plats med den i sin bil när de åker hem idag! Hur som helst, sen satte jag mig en stund framför TV:n och åt ett kvällsmål, innan jag tog en dusch. På landet känns det helt naturligt och mysigt att tvätta sig i kanalen, men sen när man är hemma och duschar känns det väldigt lyxigt!

Nu har jag just stoppat i en maskin tvätt, och sen ska jag packa upp. I de en miljonen kassarna så är ju bl.a. det jag fyndat på reorna! He he!! På Dollar Store köpte jag bl.a. en ny stekpanna med keramik. Min gamla non stick eller teflon eller vad det är har blivit dålig och det fastnar när jag steker i den. Så nu ska jag testa om de med keramik är så bra som det sägs! Hoppas det! Och sen kläderna och skorna! Jag ska ta och spruta impregnering på snörskorna och de jag köpte i Arboga så de är klara att ta på när jag känner för det. Så lite sånt pyssel blir det idag. Så det passar ganska bra att det inte är strålande sol, för då hade jag nog 17 åkt till klipporna. Nu får jag alltså lite gjort i stället! För imorgon börjar vardagen igen. Och den här lyxsommaren, med så mycket ledigt, är snart slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s