Rivstart 

JÖSSES vad det har ringt idag! Konstant kö fram till 19.45. Ja, men välkommen tillbaka,  då! Jag har lyssnat så trumhinnorna buktar inåt och pratat så stämbanden glöder! Jag gissar att jag lär somna ovaggad idag. Inte för att nån brukar vagga mig till söms annars….

Nu är jag på väg hem och ska bara äta nåt, kasta ett öga på TV:n eller i boken för att varva ner, sen sängen! Natti!

6 reaktioner på ”Rivstart 

  1. Morrn morrn. Jag tycker inte att du är tråkig på något vis, tvärt om faktiskt. Men jag har haft och har en helvetes tid med en massa tråkiga saker. Så när jag inte skriver mail eller sitter i telefonen så ”dör” jag framför tv. Det finns liksom inte energi kvar att skriva här, men läser det gör jag 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s