Största möjliga tyssssssstnad

Vad det har blivit tyst från er, på sista tiden. Det är bara PJAK-Anna som troget babblar på med mig!

Ni andra, är det någon särskild anledning till er tystnad? Är mina inlägg tristare än vanligt, så ni inte har något att säga om dem? Jag saknar era kommentarer!  Hojta gärna till om det är något ni skulle vilja att jag skriver om. Jag kan ju inte lova att jag skriver om det, jag måste ju ha något att säga om ämnet. Men förslag mottages tacksamt!

10 reaktioner på ”Största möjliga tyssssssstnad

 1. Tystnaden bruten:-). Jag är jättedålig på att kommentera men efter en sån’ flott inbjudan till frågestund, passar jag på… Undrar lite försynt hur ”skinnet-på-magen” mår efter operationen. Är du nöjd? Kan du börja träna som vanligt nu? Hälsningar från skåne

  Gilla

  1. Å vad glad jag blir!!
   Tack,magen mår kanon, slät och fin! Rätar jag ordentligt på ryggen så stramar det lite, men bara lite. Ärren ska jag ha tejpade till nyår. Sen tänkte jag visa före/efter-bilder. Och ja, nu får jag träna som vanligt igen. Pust o stånk! ! 😉

   Gilla

 2. Ber så mycket om ursäkt för tystnaden, har lite ont om ord just nu, så jag läser mer än jag skriver. Så det är inte du som gör fel, det är mig det är fel på.
  Men ändå roligt att se i svaret här ovan att magen mår bra och läker fint.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s