God morgon! 

Idag skiner solen igen,det känns bra. Jag skulle ljuga om jag sa att det är lättare att gå upp då, men det känns i alla fall bättre när man väl är uppe.

Vad roligt att så många skrev några rader igår! Men ni ska självklart inte känna er tvungna att kommentera! 

Sitter på tunnelbanan på väg till jobbet och hoppas på en lite lugnare dag än igår. Men det troliga är att det blir mycket idag med. Bäst att vara beredd! Det är många sjuka och några som slutat av vikarierna, så vi är för få. Därför blir det galet mycket för oss som är där. 

4 reaktioner på ”God morgon! 

  1. Det är klart att jag inte känner mig tvingad att kommentera! Men jag vet själv hur mycket roligare det är att skriva när man får någon kommentar. (Min blogg ligger ju i törnrosasömn sedan två år, men det var roligt att få kommentarer när jag skrev.)

    Inte vet jag om jag blev piggare av solen, men lite gladare och mer sugen på att gå ut. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s