Blandad kompott

Blev så glad när jag skyndade in på Coop igår och postutlämningen var öppen.  Lång kö, men till slut var det min tur. Ett jättestort paket för 1 spegel! ! Ja ja, det vägde ju inte så mycket, så det var bara lite byngligt. Kånkar iväg med det genom centrum och in i butiken där jag för några år sedan sett vad jag nu vill ge bort som present.  

Expediten är upptagen med en annan kund så jag tittar runt under tiden. Ser inte den nån stans, och tänker att de nog inte har den kvar. Men jag vill i alla fall fråga, så när expediten blir ledig så talar jag om vad jag vill ha. -Ja, just det, dem sålde vi till jul,  svarar hon.Men jag undrar om vi kanske kan ha nån på lagret, säger hon sen. Och så knatar hon iväg och kommer tillbaka efter en liten stund. 1, det fanns 1 kvar!!! Yeeeeiiii! 

Så nöjd att jag både kunde hämta ut spegeln och fick tag i precis rätt grej som födelsedagspresent knatar jag hem med paket och kassar! Väl hemma sliter jag upp paketet med spegeln för att se var jag ska hänga den med de andra. Åååå, spännande! !! 

Ja, det var jättespännande! För i jättepaketet låg ett lite mindre paket. och när jag väl prånglat upp det så låg där. .. Tadaaaaa! En fyrkantig spegel med mässingsram! Eeeehhh, va???? Jag blev så besviken! De har skickat fel spegel. Så det var bara att slå in alltihop igen, och så får jag byngla  tillbaks med den till centrum i helgen och skicka tillbaka den.

Ja, så kan det gå. Men åtminstone så hade jag ju tur med presenten! Och idag skiner solen, och det var redan behaglig temperatur ute!!

8 reaktioner på ”Blandad kompott

      1. Lovar att meddela så snart jag vet. Fast det klart känner du för att ta dig till Bromma för en halvtimme så kan det bli nästa vecka. Kommer att ha 30mellan inlämning av hyrbil och senast att checka in…. Vet dock inte vilken dag bara att det blir nästa eller veckan därpå.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s