Vänner × 3

Vilken härlig dag! När jag slutat jobbet så våldgästade jag födelsedagsbarnet, som var hemma.  Och dessutom hade tid, så vi fikade och babblade ett par timmar. Supermysigt! Hon blev jätteglad för presenten, så roligt. 

När jag gick därifrån så slog jag Anna-Lotta en signal. Hon bor i närheten där jag var, och hon satt på tunnelbanan på väg hemåt. Så vi sågs och satt ute i solen och babblade nån timme. Så skönt ute, och flax att hon kunde när jag bara spontanringde! 

På vägen hemåt på tunnelbanan så messade jag M och frågade om de var hemma eller om de åkt till landet. De var hemma, så då åkte jag dit. Vi åt tillsammans och babblade ett tag innan L var så gullig och skjutsade hem mig. Så nu är jag mer än nöjd med min dag. Jag har sagt det förr, men det tål att upprepas : jag är lyckligt lottad som har så bra vänner! !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s