Datorn eller WordPress? 

Sitter med morgon-lattekaffen framför datorn. Tänker skriva ett inlägg i bloggen, men se det går inte! På mobilen går det bra, men när jag klickar på nytt inlägg via datorn då blir det bara en blank sida med WordPress logga på. Går icke att skriva eller nånting! Märkligt! 

När jag vaknade och låg i sängen och mornade mig så kände jag mig så himla nöjd! Tänkte på hur mysigt det var att spontanträffa 3, eller faktiskt 4 för L kom ju hem oxå igår, så goa vänner! Tänk om man inte hade vänner och familj. Så ensamt och armt det skulle vara!! Många människor har det så. Ofrivilligt ensamma. Jag är verkligen,  på riktigt, så glad och tacksam för mina nära och kära! 

Nu ska jag bara slappa ett tag, sen ska jag piffa mig och så kommer Monika och hämtar mig så ska vi på 50-års kalas!! Ska bli skoj!!

2 reaktioner på ”Datorn eller WordPress? 

  1. Pröva att rensa webbläsarens cacheminne. Om du inte gjort det förut så googla på rensa cache 🙂 Man tar helt enkelt bort allt sparat som cookies och var man varit inne 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s