Hår och frisyrer 

Det är kul att kunna sätta upp håret nu när det är lite längd! Men, mitt hår är så tunt, så egentligen är det bara när det är uppsatt som det är fint. Så nu har jag börjat bli sugen på att klippa kort. Riktig pojkfrisyr!

Kanske  lite längre i nacken, så att det sticker ut lite mer.

Nåt sånt men inte sån lugg, tror jag. Vad tror ni?

27 reaktioner på ”Hår och frisyrer 

 1. Hmm sån där frissa envisades mamma med att jag skulle ha som barn. Har ännu inte kommit over detta. Tyvärr får du inget stöd för den härifrån……

  Dessutom tar det lång tid att få det att växa ut igen. Kan du inte ta en punkigare variant?

  Gilla

 2. Give it a try – det växer ju ut igen om du skulle bli missnöjd:-). Har själv ”bebishår” och inte tusan blir det vackrare när jag låter det växa… Finns så många fina korta frisyrer:-). Lycka till!

  Gilla

 3. Jag tror du kommer att passa bra i en kort frisyr! Prova…det växer ju ut om du inte trivs i det 😃

  Gilla

 4. Just do it. Hår växer ut. Och med tanke på att vi har ganska likt hår, lockigt och nordiskt tunt, kortare = bättre. Du vet ju att efter en viss längd så kommer virvlar och babylockar tillbaka. Ingen idé att klippa det om du ändå måste hålla på med plattång och andra grejor. Snagga det och ser var virvlarna i luggen hamnar, tillåter virvlarna lugg som på nedre bilden är det bara att köra. Åh vad jag saknar min snagg nu, jag tror att det kommer sitta som en smäck på dig. Cool frilla, cool färg.

  Gilla

  1. Tack!! Ja, jag här bestämt mig! Nästa lördag har jag bokat tid hos Yvonne. Min lugg tror jag tyvärr inte funkar som på undre bilden, men som på övre kommer gå bra!! Nu ser jag fram emot att låta Yvonne sätta saxen i testarna!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s