Paket

Solen sken och det var varmt och skönt nät jag kom ut från kontoret. Underbart! Jag ville inte krypa ner i underjorden, utan jag tog bussen. Trots att det tar mycket längre tid genom stan i rusningstrafik. Men jag vill vara i dagsljus så mycket det går! 

När jag kom till centrum hemma, så knatade jag och tittade efter present till Storpudding som snart fyller 10 år. 10 år!!!! Jag hinner inte med…. Jag hittade i alla fall en bra grej som hon önskat sig! När jag ätit middag så satt jag en stund och läste på balkongen. Så skönt!  

4 reaktioner på ”Paket

  1. 10 år? Det är väl inget? Dottern fyllde 25 år!! Hur fasiken har hon kunnat bli så gammal? Jag har typ blivit 2,5 år äldre sedan hon föddes….

    Gilla

  2. Vist är de läskigt, min dotter fyllde 31 nu i augusti. Kan inte vara möjligt, hon måste ha vuxet om mej.😅

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s