Skön söndag 

När jag fixat och vattnat blommorna så satte jag mig på balkongen en stund.

Pojken byggde lego och kollade på TV .Sen lagade jag lunch innan vi åkte iväg på skördemarknad. Fast fet var inte mycket till marknad… 1 stånd med grönsaker, 1 annat med några marmelader och så 1 loppisstånd. Så det var snabbt avklarat! Vi var vid en lekplats ett tag istället och Pojken gungade och klättrade ett tag.

Sen åkte vi till centrum, jag köpte söndagsbilagorna och Pojken en serietidning och så satte vi oss på ett fik. Och så fikade vi,bläddrade i våra tidningar och tittade lite på folk.  Mys!! Sen handlade jag mjölk och vi gick hem med den. Sen gick vi till lekparken ett par timmar. Jag hade boken med och Pojken lajjade och kom farandes mellan varven och berättade nåt. Sen knatade vi till centrum och åt pizza. Det hade jag lovat redan igår! Sen hem och snart så kom mamman och hämtade hem sin pojk. Vi har haft en bra helg ihop!

2 reaktioner på ”Skön söndag 

  1. Är mycket dålig på att kommentera ( på bloggar över kg) men vill bara säga att jag gillar din blogg stenskarpt, hittade hit via fitterbittans kommentarer för länge sedan. Men tycker du är fantastisk som tagit till dig pojken på detta sätt! Tänk vilken trygghet och betydelse du har i hans liv 💕

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s