Att ta ett eget initiativ 

Idag jobbar jag kväll. Så när nu solen sken och det var så skönt ute på förmiddagen så satte jag mig på balkongen. Chattade med Systeryster,  läste bok och åt lunch. Så himla skönt!! Gjorde ingen nytta alls! 

Sen duschade jag och gjorde mig iordning innan jag knatade till tunnelbanan. När jag åkt nån station så får jag ett sms:

Kollega: -Var är du? Du skulle varit här nu.

Jag:- På tunnelbanan, börjar 15 idag.

Kollega : – Det står att du börjar 14 i schemat. 

Hoppsan… Jag har visst tittat på fel vecka i schemat. Så jag messade chiefen och bekände mina synder. När jag var på plats så frågade jag om jag skulle skriva upp komp 1 timme eller om jag ska jobba in det. Men komp blev bra, tyckte hon. Som tur var hade det varit lugnt, så det var ingen fara. 

2 reaktioner på ”Att ta ett eget initiativ 

  1. Ibland är det tur att man har lite komp sparat…..

    Skickar ett mail när jag är utanför Sandviken. Ca 2 timmar ifrån Bromma. Incheckning senast klockan 20,10 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s