Hur man blir portad från en blogg

Vet ni vad man ska göra för att bli portad från en blogg? Ni tänker att då har man skrivit kränkande kommentarer, gjort nåt elakt. Nix, inte alls faktiskt. Det enda man behöver göra är att på ett helt annat forum dela en bild av någon som inte gillar ett inlägg i nämnda blogg och själv kommentera att man trodde att mobbing på nätet var något som bara ungar höll på med, men att man upptäckt att även vuxna gör det.

Efter ett tag så kommer ett meddelande upp, You’re banned, när jag försöker gå in på bloggen i fråga. Bloggaren har blockat min IP-adress. Så, för att bli portad ska man alltså inte nätmobba, utan man ska ogilla att bloggaren gör det. Logiskt? Njae, inte så mycket va?

Eftersom jag inte vill vara likadan och vara taskig mot någon här, så kommer jag ta bort om någon skriver namn på vilken bloggare jag menar. Säkert kan vissa av er räkna ut det, men som sagt, vi nämner inga namn, inte jag i inlägget och inte ni i kommentarerna. Okej?

21 reaktioner på ”Hur man blir portad från en blogg

 1. Men…oj… Mållös…
  Förstår inte varför man blockar någon – har jag problem med någon vill jag reda ut det; eller åtminstone ta ett snack med personen i fråga så jag förstår varför hen tänker som hen gör. Att blocka någon är ju verkligen att låta infektionen växa… Trist…
  Hoppas att ni lyckas reda ut er relation trots allt… ❤

  Gilla

  1. Ja ett lite annorlunda sätt att agera på. Men det är inget att reda ut egentligen, och vi har aldrig haft nån nära relation så det är inget att lägga energi på, tycker jag.

   Gilla

 2. Haha OOoojdå! Samma händer mig!
  Trodde min dator fått spunk först. Men när samma hände via mobilen så.
  AHAHAHAHAHA… Alltså det är sååååååå djävla barnsligt. 14-is beteende.

  Gilla

 3. Fattar inte riktigt men samtidig tänker jag att det är upp till var och en hur man vill ha det i bloggen. Jag brukar försöka föra en dialog men ibland är det svårt.

  Gilla

   1. 🙂 Jag har själv tackat för mig på en viss blogg, så jag är ju så klart nyfiken på om det är samma…

    Gilla

 4. Hej, jag fattar precis vilken blogg det är. Om det är nån tröst så händer det inget där ändå. 🙂

  Kram fina du.

  Gilla

 5. Jag kan förstå om man inte vill läsa hemska kommentarer som hot och liknande, men att hindra någon från att läsa!?!?!?
  Dessutom biter hen sig väl i svansen om bloggandet ska vara en inkomst … man kanske ska vara rädd om de läsare man har kvar. Tror att jag vet vem du menar och jag har slutat följa bloggen, men jag tror inte att jag har blivit portad! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s