Komplimang 

Wow, en medresenär gjorde mig precis väldigt glad! Jag ställde mig upp för att gå av och få knackar någon på mig. Jag tittar och då säger en kvinna att jag har en snygg klänning! Hon undrar var den finns att köpa och jag tackar för komplimangen och säger att jag köpt den på Femme. Kul att få en komplimang på morgonen! !

4 reaktioner på ”Komplimang 

  1. Vilken bra start på dagen!
    Jag satt och sneglade på en väldigt snygg kappa i t-banan en gång, tror att kvinnan märkte att jag tittade en del. Hon stod vid dörren, så när jag skulle stiga av så talade jag om för henne vad jag tyckte om hennes kappa och hur väl den klädde henne. Så glad hon blev och jag blev också gladare för att jag faktiskt hade talat om det jag hade suttit och tänkt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s