Fredag morgon 

Idag fredag,  och ännu en solig dag! Något svalare, men det är så tidigt än. Det blir varmare! 

Inatt har jag sovit så gott! Ibland sover man ju liksom lite extra gott,  på nåt vis. Och inatt var en sån natt. Visserligen trött när klockan satte igång (annars vore jag ju inte jag) men det kändes ändå okej. Jag tror att den där lyxdagen i onsdags gjorde susen. Att bara ta en dag ledigt och göra det man tycker bäst om, det var smart av mig! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s