Present 

Jag har farit runt i massor av butiker på jakt efter en särskild sak till M på hennes födelsedag som är snart. Men de har varit slut överallt. I en butik kollade de att det skulle finnas 2 st kvar i en annan butik, men jag hann inte dit samma dag. Och dagen efter var de så klart slut. 

Men idag har jag beställt på nätet! Visserligen kostade de lite mer än de jag sett i butiken, men jag vill ge henne just det här. Så nu får det bli så! Hoppas de kommer fort, det brukar oftast gå snabbt när man skickar efter. 

Nu ska jag handla hem lite, och sen ska jag knata till Monika som ska bjuda på middag ikväll. Mysigt! Jag har lovat att ta med en flaska vin, så jag får ta en sväng in på bolaget för en gångs skull. 

Ha en trevlig fredag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s