Ännu en solig dag

Igår var jag bjuden till Monika på middag. Hon bor på gångavstånd vilket är väldigt praktiskt! 

Jag sippade vin medan hon lagade maten. Och jag fick med jämna mellanrum sällskap av Elvis på bordet.

Monika har Linas matkasse nu och gjorde en supergod indisk inspirerad köttfärsrätt.

Verkligen supersmarrig!

Sen satt vi på hennes inglasade balkong och babblade ett bra tag. En Jättemysig kväll! När jag ska gå hem så ber Monika mig att messa när jag är hemma så att hon vet att jag är i tryggt förvar. 1 timme senare messar Monika och frågar om jag är hemma än. Det tar ca 10 minuter att gå mellan oss… Hur kunde jag glömma att messa henne??!

Idag vaknar jag till solsken! Upp och fixa frukostbricka!

Älskar det här vädret!

Bikini i mitten av september! 

2 reaktioner på ”Ännu en solig dag

  1. Jag har passat på att gå 27000 steg denna vackra dag. Givetvis gjort en massa saker under tiden. Men blir det lika fin i morgon blir det en timma i stolen (Innan jag plockar in den för säsongen).

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s