Ett klipp

Jag njöt på balkongen in i det längsta igår. 

Sen hoppade jag in i duschen och åkte till Yvonne, som var redo att göra ett rejält klipp!

Hon hade t.o.m. saxar i öronen! !

Sen satte hon saxen i min kalufs! Och till slut såg det ut att ligga en mindre hund under min stol!

Inte mycket hår kvar på huvudet. 

Så himla tufft, och jag trivs superbra i det.  Ofta brukar det ta ett tag innan man vant sig vid ny frisyr, och visst är det ovant. Men jag är supernöjd! 

På kvällen var jag hos Jaja och Micke. Vi drack Sangria medan Micke fixade en supergod räkcocktail med hemmagjord dressing. 

Och sen åt vi kräftor. 

Så gott! ! Jag älskar kräftor! ! Det var årets första för mig. Mmmmm! Vi åt länge och satt och babblade och hade trevligt!  Sen gick vi in till grannarna ett tag. Där började Jaja och jag lajja med Snapchat. 

Vi skrattade och tyckte det var superkul! 

Fina Jaja!!

20 reaktioner på ”Ett klipp

  1. Surtanten är definitivt borta!!! Så himla fint:-). Tufft, kaxigt – ett riktigt lyft på en för övrigt mycket tjusig kvinna! Bra gjort.

    Gilla

  2. Vilken liten ärta som kom fram där då! Du ser ut som hälsan själv och piggelin till tusen. Passar dina vackra ögon. Jag brukar låta bli att kommentera utseende, men nu kunde jag inte låta bli. Ha det gott!

    Gilla

  3. Men var hon tvungen att klippa dig så grå? För det var du inte i tisdags. Det vet jag och så fort går det inte! Om du förstås inte har saknat mig så du blev grå men det tror jag inte…. 😉

    Gilla

Lämna en kommentar