Man lever på hoppet

Idag när jag kom upp till centrum så fick jag för mig att köpa en skraplott. 

Och fast jag ju egentligen inte tror att jag ska vinna, så får jag en liten hisnande känsla.  Tänk om….. Tänk om man skulle vinna några miljoner! Även om chansen inte är så stor så kan man ju göra det. 

Men den hisnande känslan gick över rätt snabbt för jag vann inga miljoner. Närmare bestämt så vann jag inte en enda krona.

17 reaktioner på ”Man lever på hoppet

 1. Man ska alltid spara den sista rutan. För så länge man inte har skrapat den kan man fortfarande ha vunnit.

  Och sen när den är skrapad så har man inte vunnit ett skit men man får ju faktiskt hoppas fram tills att den är skrapad 😉

  Gilla

 2. Själv tror jag alltid om jag väntar med att skrapa lotterna så är chansen större för vinst 🙂

  så just nu har jag en hög med lotter jag fick när jag löste in småvinster och en hög jag fick förra helgen av min bror i försenad födelsedagspresent (fyllde i Juli) och julklapp (vet ifs inte om julklappen var försenad lr förtidig) :p

  Gilla

   1. Tackar

    Återstår o se när jag skrapar de, men får bli innan jag åker till Mallis iaf om 1,5 vecka för köper alltid lotter när jag kommer till en annan stad för tror jag har bättre tur då ( ifs har turen varken vart bättre lr sämre hittills iaf) men man vet aldrig när turen infaller 😀

    Sen brukar jag ifs låta Toker skrapa lotterna om han e här för han tycker det är kul , men nu hinner jag inte ha honom här något innan jag åker, om jag inte ska passa honom och småbröderna imorgon kväll medans systerdottern ska på kören

    Gilla

   2. Ja, åker nästa lördag 🙂

    Hade ju ifs inte gjort något alls med lite x-tra respengar 🙂

    Men blev ingen storvinst på lotterna jag fick av min bror iaf, passade på o skrapa de igår när jag o mamma passade killarna så Toker kunde skrapa några, men mellan pojken som är 2,5 år blev glad över nitlott för han skulle ge den till sin mamma så han kunde köpa godis 😀 😀

    Gilla

   3. Ja, han kan väl vara värd lite godis, speciellt efter att jag nästan hade ihjäl honom på lekplatsen :p

    Gilla

   4. Gick till skolans lekplats med alla 3 killarna, minstingen sov gott i vagnen (ja, en stund iaf, sen vägrade han ligga mer i vagnen) så de andra 2 fick leka en stund medans lilleman sov. Först gick allt jättebra mellankillen och storkillen när de åkte linbana. Men sen fick jag en ide o tyckte de kunde klättra på klätterställningen, så jag hjälpte mellan killen o klättra eftersom det var lite svårt att göra det själv, sen trodde jag att det var någon plattform uppe på klätterväggen dit jag hjälpte honom att klättra, men det var det inte så ungen hänger upp o ner på en bra bit från marken och gråter och är rädd, som tur var hade jag inte släppt honom helt utan höll honom i fötterna. Som tur var kunde storkillen klättra upp och hålla i lillebror medans jag gick runt och upptäcker att han hänger upp o ner på utan att hålla i sig i något. Som tur var fick jag ner honom innan han ramlade ner med huvudet före och att storkillen orkade hålla honom 🙂

    Sen ville han inte klättra mer, som tur var utan nöjde sig med linbanan och grävde lite i en sandlåda 😀

    Gilla

   5. Ja,jag hade nästan mardrömmar över detta sen på natten om att han ramlade ner med huvudet före.

    Men har lovat honom att han ska på en härdigare M&M godis med en fläkt på, för storkillen hade tydligen sån o då ville mellankillen med ha en egen sån, så lovade o köpa på flygplanet till honom 🙂

    Även om han med ville flyga, fast han ville flyga till Finland och då fick inte mamman, mormor och lillebror följa med utan det var jag och gamlamormor (mummo) som fick åka med. Frågan e om storebror får följa med lr inte, det sa han inget om 😀 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s