Lite fix

Var in på apoteket på vägen hem och köpte vitaminer. Sen knatade jag in hos optikern och kollade lite på bågar. Men jag hittade inga jag fastnade för. Och det blir ju billigare så!  😉

Nu har jag fixat naglarna. Syrran har tipsat mig om en så smart nagelremover-burk.

Man doppar fingret i den och det är skumgummi inuti. Så smidigt!

Nu när håret är grått så tänkte jag matcha med grått lack!

Snyggt, tycker jag!

8 reaktioner på ”Lite fix

 1. Sån burk har jag också haft i ett par omgångar. Skitsmidiga. Snabbt och enkelt att använda. Fast jag brukade fylla på med lite remover i burkarna efter några gånger. Mest för att slippa rester på fingrarna. Bara ett litet tips för minsta jobb 😉

  Gilla

 2. De där burkarna brukar jag också använda. Bra tips av PJAK/Anna, det ska jag testa för man märker att det blir lite ”mättat” med nagellack efter ett tag. Brukar mest använda burken när jag inte har så många lager med lack, då går det bort snabbt.

  Jag tillbringade 2,5 timme hos optikern i går, det är inte lätt att välja bågar och jag skulle ha 3 vanliga och ett par solisar. Nu hoppas jag att jag gillar dem även när jag har fått slipade glas i, så att jag ser hur de verkligen ser ut. 😛

  Gilla

   1. Men tjejer, har era optiker inga bra smakråd I butiken? Jag låter mina välja utseende som passar mig och sen väljer jag de bekvämaste. Och än har de inte gjort mig fulare än jag av naturen är 🙂

    Gilla

   2. Se där jag fick dig att le I dag också 😉

    Kan iaf inte påsta att jag ser mer än normal ut därav har jag myntat inte fulare än nature har gjort mig. Hade ju varit hemskt om de gav mig något som gjorde mig fulare 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s