Inglasad balkong 

När jag var hos Monika så satt vi ju ute på hennes inglasade balkong. Och hon öppnar sitt glas hela vägen ner. Jag skulle vilja ha inglasat, men jag vill dels ha glas hela vägen ner, inte bara överst. Annars blir den delen av räcket som är galler som man set ut genom nu, täckt. Och då ser man inte ut på gården innifrån. Och så vill jag kunna öppna hela, inte bara övre halvan. Annars är det stängt där gallret är idag. Och då kan jag inte sola benen! 

Idag pratade jag med bovärden och frågade om man kan välja själv, så att det blir som jag vill ha. Men han sa att de har avtal med en firma och de skickar en beställning till den och så gör de det som blir bäst. Eeeehhh, jaha…? Bäst? -Ja, så jag kan inte säga vad det blir för slags inglasning,tyvärr. -Titta hur grannarna har, det blir likadant. Eller nåt liknande.

Jo men det är bara det att en del har glas hela vägen, andra har bara glas på övre halvan och vad jag kan se så har ingen så att man kan öppna hela vägen ner. Jag beställde ingen inglasning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s